Recenzije

Najveće zadovoljstvo i nagrada bilo je zadovoljstvo učesnika kada su čuli da je prihvaćen još jedan projekat sa istom školom i da će imati priliku putovati i družiti se. Smatram da smo uspjeli, ohrabrili smo studente koji su željeli da se upoznaju i prihvate drugo i različito.

RYCO
Albin Softić, Tešanj

U početku sam bio dosta skeptičan prema projektu, nisam bio siguran mogu li sudjelovati u grupi i smatrao sam se asocijalan. Nakon ovog iskustva, sad sam siguran da su ovakvi projekti savršeni za mene i da sam važan član grupe.

RYCO
Muhamed Jusupović, Ilijaš

Naučila sam da cijenim različitosti mladih ljudi oko sebe, koji su okruženi sistemom ocjenjivanja i politike koji promovira većina medija. Ono što sam stekla radeći na takvim projektima i što nosim sa sobom su vrijednosti koje želim i dalje njegovati i dijeliti sa svima zainteresiranima za tako nešto.

RYCO
Ajla Tihić, Tuzla

Učešće na međunarodnoj sedmici obuke (International staff training week) na Univerzitetu Nova Lisboa, rad sa studentima na predmetu Međunarodna ekonomija (Anadolu Univerzitet, Eskisehir) te učešće na zajedničkim projektima sa Nicolaus Copernicus Univerzitet, Torun u okviru Erasmus+ tokom samo posljednje dvije godine, su jedinstvena i jako obogaćujuća iskustva u mojoj dosadašnjoj akademskoj karijeri.

Erasmus+
Hatidža Jahić, Univerzitet u Sarajevu

OPEN želi uticati i prenijeti ljudima znanje o Evropskoj uniji, prednostima članstva i izazovima

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.